Behandelingen

Lichaamsbehandeling

Bij Charm Way  kunt u voor verschillende ontharingstechnieken bij ons terecht. Een manier van ontharen is harsen.

The collage of beautiful female body
Woman body beauty sport

Harsen

Hoelang blijven de geharste haren weg?

Het kan heel erg verschillen per persoon hoelang de haren wegblijven. Gemiddeld ligt dat tussen de 3-8 weken. In de zomer groeien de haren over het algemeen sneller terug dan in de winter.

Definitief ontharen Wilt u permanent van uw haren af? Denk dan eens aan definitief ontharen, hierbij kunnen we 95% van de haren definitief verwijderen.

Kijk naar IPL ontharen.
Behandelplan

Vraag onze specialist naar een kosteloos en vrijblijvend consult gesprek, voor een gepersonaliseerd behandelplan en een prijsopgave.

Definitief ontharen

De PLS3 wordt ingezet bij definitieve ontharing en kan gebruikt worden op alle delen van het lichaam en bij alle huidtypen. Met de PLS3 wordt via licht, warmte opgewekt in de haarzakjes en haarstamcellen. Door deze warmte worden de haarzakjes en haarstamcellen vernietigd, waardoor ze nooit meer een haartje kunnen produceren. Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van veilig licht. De specialiste ziet erop toe dat de instelling volledig is afgestemd op uw huidtype en haarkleur. De meeste mensen ervaren tijdens de behandeling een korte warme prikkel. Er zijn tussen de 6-8 behandelingen nodig om 90% van de haarzakjes te kunnen vernietigen.

Tijdens een eventueel consultgesprek zal er gekeken worden naar de hoeveelheid haargroei. Het is belangrijk dat de haren 3 weken niet zijn gewaxt en/of 24 uur niet is geschoren.

RF lichaams lifting

Close up radio frequency lifting massage device

Contour verbetering door De RF-Lifting helpt bij het sterk verbeteren van de verslapte, oudere huid op het lichaam. Het resultaat na een paar behandelingen is een strakker contour, een gladdere en een verstevigde huid!

Cosmetische specialisten bevelen de RF-methode aan als een veilige, non-operatieve lift en verjongingsmethode voor o.a. hals, decolleté, het straktrekken van de huid op de buik, taille, heupen en billen en daarnaast voor het wegwerken van overtollige, uitgerekte huid en vetophopingen, of van slaphangende huid na een bevalling of snel gewichtsverlies wordt deze methode aangeraden.

De relatief nieuwe behandeling met  Radiofrequentie maakt gebruik van onschadelijke radiogolven. Deze onzichtbare straling dringt diep door in de huid ( 2 tot 7 cm ) en zorgt daar voor verwarming van het weefsel. Als reactie op die warmte wordt de doorbloeding gestimuleerd en wordt er meer collageen gevormd waardoor de huid zichtbaar verstrakt. Door golven met een frequentie in het radiospectrum (0,4-9 MHz) wordt in de cellen de stofwisseling geactiveerd. Maar het belangrijkste is wel het herstel van de inwendige collageenstructuur van de huid, waardoor de huid weer steviger en gladder wordt.

De werking van de radiogolven is zeer plaatselijk. Daarom kan de behandeling overal op het lichaam worden toegepast:voor correctie van de gezichtscontouren;

rondom de ogen;

bij decolleté en hals;

aan de binnenzijde van de armen;

op buik;

heupen en billen

Resultaat

Het resultaat van is eigenlijk al na één behandeling zichtbaar. Naast dit onmiddellijke effect is er ook een langetermijneffect. Omdat de huid zich blijft herstellen is pas na twee tot vier maanden het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

De behandeling heeft zowel een korte als een lange termijn effect. De huid blijft zich namelijk gedurende drie maanden herstellen, waardoor het resultaat pas na verloop van tijd écht zichtbaar wordt. Hier moet ik wel bij vermelden dat het beste resultaat pas behaald wordt als de kuur wordt afgemaakt. Zo’n kuur bestaat ongeveer uit een 6 tot 10 sessies.

Een Radiofrequentie is een zeer veilige en aangename behandeling.

Meestal zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig om het gewenste effect te bereiken.

Het resultaat met RF:

Huidverjonging

Huid verstrakking lichaam

Tegen verslapte nek

Gladde huid

Poriën en structuur van huid verfijnt

Voordelen Radiofrequentie behandeling:

Bijzonder effectief, snel resultaat

Eénmalige behandeling of een kuur

Volledige gezichtsbehandeling of lokale lichaamsbehandeling in geval van striae   en/of  cellulitis

Geen geïrriteerde huid

De RF-Lifting  is niet seizoensgebonden en de methode is voor alle leeftijden geschikt, maar er zijn wel uitzonderingen. Bij beschadigingen aan het huidoppervlak (dermatitis, eczeem, verwondingen, ontstekingen en dergelijke), metalen lichaamsimplantaten of een cardiostimulator, en voor zwangere vrouwen, wordt deze behandeling afgeraden.

IPL ontharen/Huidverbetering

IPL ontharen lichaam

Schimmelnagels

Instructies zorg ervoor dat het te behandelen huidgebied is geschoren.

Lengte behandeling: 15-90 minuten

Frequentie van sessies: — Met onderbrekingen van 4-12 weken

*Niet waxen, plukken of epileren in de 4 weken voor de behandeling.