Acties

Hoe werkt de Vriendinnenbon?

Laat ook uw vriendin, moeder, zus of collega kennis maken met Salon Charm Way en ontvang allebei maar liefst € 5.00 korting op een gezichtsbehandeling. Bij «uw naam» vult u uw eigen naam in. Vervolgens geeft u de Vriendinnenbon cadeau aan iemand die Salon Charm Way niet kent. Als uw vriendin gebruikt maak van de bon, krijgt zij € 5.00 op haar eerste gezichtsbehandeling. Hiervan wordt een notitie bij uw eigen naam gemaakt. Ook u krijgt dan € 5.00 korting op uw eerstvolgende gezichtsbehandeling. Deze korting voor u vervalt echter, wanneer uw vriendin de afspraak afzegt.

Hoe kom ik aan een Vriendinnenbon?

U neemt 1 of meerdere bonnen mee vanuit de salon, of u print deze pagina. De korting geldt voor iedere nieuwe klant en u mag zo vaak meedoen als u wilt. Dat is toch maar mooi meegenomen! Vanzelfsprekend geldt de bon ook voor vrienden!

 

CADEAUBON

Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Wist u dat u iemand anders ook een heerlijke behandeling van Charm Way Pmu schoonheidssalon cadeau kunt geven? Gun uw vrouw, moeder, man, zus of collega ook eens een verwen moment. Bijvoorbeeld, laat hen zelf kiezen.

Charm Way pmu schoonheidssalon biedt cadeaubonnen waarmee u heel eenvoudig iemand een groot plezier doet. De cadeaubon is verkrijgbaar vanaf € 10.00. De bon kan gebruikt worden voor behandelingen en / of producten.

Natuurlijk wordt de cadeaubon leuk ingepakt. U heeft er geen omkijken naar en u geeft een cadeau dat in de smaak valt. Zeker weten!

De cadeaubon is 1 jaar geldig en niet inwisselbaar voor contanten.

HYALU · IN-behandeling voor de huid van en rondom de lippen. De behandeling geeft hoogwaardig crossed-linked hyaluronzuur in de huid voor lipbevochtiging en een plump effect van de lippen. Tevens kan deze behandeling ingezet worden voor het verminderen van rimpels en nasolabiale plooien door middel van microneedling en biorevitalisatie. HYALU · IN-behandeling laat de huid verjongen, verwijdert rimpels, revitaliseert de huid, activeert collageencellen, verbetert de helderheid en elasticiteit van de huid, vult rimpels en fijne lijntjes op. Kortom een heerlijke behandeling voor de huid van en rondom de lippen die vaak vergeten wordt.