ICURL – wimperpermanent

Perfect gekrulde wimpers in slechts 45 minuten! De wimpers worden vanaf de haarwortel gelift door gebruik te maken van een ingenieus systeem waar de wimpers eenvoudig en effectief behandeld worden. In totaal duurt de behandeling maar 30 minuten, dus binnen een half uur sta je met je prachtige wimpers weer buiten.
Dit is de manier om mooie, gekrulde wimpers te krijgen! Geen wimperkruller meer nodig, want dankzij deze behandeling met siliconen pats en de speciale gelformule blijven je wimpers minimaal 8 weken mooi gekruld.

Charm Lash Lift

Beautician Lash Lifting

LVL staat voor Lash Volume Lift en is een wimperbehandeling die natuurlijke wimpers lift. Door middel van een siliconen schildje worden de wimpers gelift vanaf de wortel, dit zorgt voor gemiddeld 6 tot 8 weken voor een open blik met lange, volumineuze en perfect gesepareerde wimpers.

Lash Botox

Kunnen uw wimpers een oppepper gebruiken door wimperextensions of slechte wimperlift? Of heeft u van nature geen volle wimpers? Boek dan een Lash Botox behandeling in. Lash Botox is een vitamine masker voor de wimpers. De Lash Botox behandeling laat je wimpers stralen en geeft ze een uitgebreide vitamine boost. Het masker heeft zowel werking op de wimpers als op de follikels. Deze botox behandeling is ideaal voor afgebroken, beschadigde of dunne wimpers. Met deze behandeling worden de natuurlijke wimpers intensief gevoed. Uw wimpers zullen er na een kuur zichtbaar langer, voller en gezonder uit zien.

Nazorg

  • De eerste 24 uur mogen uw wimpers niet worden, geen mascara gebruiken
  • Gebruik na de lift geen waterproof mascara, dit beïnvloed het resultaat
  • Probeer niet op uw ogen te slapen, dit kan het resultaat beïnvloeden, de permanent kan nog na oxideren.
  • Reinig uw ogen niet poetsend of wrijvend, maar probeer met de lift mee te reinigen, dus omhoog en omlaag, zo houdt u een mooi resultaat en voorkomt u dat de wimpers door elkaar gaan staan

Lash Lift kan niet bij:

Veiligheid staat bij ons voorop. In een aantal gevallen is het helaas niet mogelijk om Lash Lift toe te passen

  • Alopecia of chemotherapie
  • Conjunctivitis (pus, rode ogen)

Velvet reconstructie

Een nieuwe methode om wimpers en wenkbrauwen te reconstrueren.
De behandeling heeft de volgende voordelen:
Diepe en intensieve kleur en glans. De wimpers worden dikker, voller en meer gekruld. Het product bevat geen siliconen
Zachte en gekrulde wimpers voor 2,5 maandGeen verschil tussen de gekrulde wimpers en je eigen wimpers als deze beginnen te groeien
Biologische producten
Hypoallergeen
Effect is 8-10 weken
Inclusief product voor thuis, waardoor je wimpers nog langer en voller worden.`

Materialen en preparaten   

technologie fluweel omvat verschillende salonservices, dus het resultaat is al geruime tijd opgelost. Moleculaire reconstructie vindt plaats in vier fasen:

Schoonheid geven. Tegelijkertijd veranderen de verbuiging, de lengte, het volume en de kleur van de wimpers visueel. Ze worden gehydrateerd en glanzen van uiterlijk.

«Awakening» haarzakjes. Het medicijn dringt diep door in de follikels om hun groei te bevorderen.

Voeding heilzame stoffen. Een speciale samenstelling infiltreert in elk haar om de structuur te verbeteren en de schade te herstellen.

Wimperverlenging en groeipromotie. Om het effect te vergroten, krijgt elke klant een hulpmiddel voor thuisgebruik.

3D Botox Lash — De verbeterde formule geeft een maximaal langdurig effect. Het resultaat blijft 8 weken zichtbaar. De wimpers worden tot 40% voller vanaf de eerste behandeling.  Botox lash bestaat uit gehydroliseerd keratine, collageen, tocoferol, arganolie en panthenol – de componenten die bijdragen aan het verlengen van de levensduur van elk haartje. Het middel vult de beschadigde haardeeltjes in, hydrateert en beschermt de wimpers   tegen de zon, wind en vocht.