Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

De cosmetische behandelingen van Charm way zijn zeer geschikt om uw huid in een optimale conditie te houden. U kunt bijvoorbeeld uw huid laten reinigen, verzorgen of een behandeling kiezen voor een droge en gedehydrateerde huid.

Uw huid wordt behandeld met de speciale merken Eldan , Utsukusy die bekend staan om de verbluffende resultaten. Uw huid helpen gezonder en mooier te laten worden is mijn uitdaging.

Huidverzorging Eldan


Je gezicht staat elke dag bloot aan zon en vervuiling. Het is daarom belangrijk dat je je gezichtshuid goed verzorgt. Een gezichtsbehandeling kan je hierbij helpen. Een facial zorgt voor verbeterde elasticiteit, het tegengaan van onzuiverheden of acne en voedt en hydrateert de huid intens. Is je huid niet in optimale staat, maar weet je niet zeker wat hij nodig heeft? Je schoonheidsspecialist helpt je hier graag bij en kan je precies vertellen welke facial het meest geschikt is voor je huidtype.

Huidverzorging Utsukusy

Bijin reinigingsritueel gezichtsbehandeling
Bijin betekent “Schoonheid” in het Japans.
Dit mooie Utsukusy reinigingsritueel is een zachte gezichtsbehandeling met dieptereiniging. In deze Wellness behandeling werken de producten laag over laag, waardoor deze behandeling niet alleen weldadig voelt, maar ook een stralend resultaat geeft.

 

Anti-Aging

Wilt u ook dat de tijd stilstaat, en dat u nog vele jaren kunt genieten van uw stralende huid? Of wilt u er weer jong(er) uitzien? Dan is een anti -aging behandeling voor u een passende oplossing.

Bij Charm Way bieden we verschillende anti aging behandelingen aan. Hiermee zorgen wij dat de huid niet gaat ‘verouderen’, waardoor we als het ware de tijd stop zetten. Dit, omdat naarmate een vrouw ouder wordt, de huid rimpeliger, minder veerkrachtig en minder elastisch wordt. Een anti aging behandeling zorgt er, in tegenstelling tot het gebruik van botox en filler, ook voor dat de huid weer een jeugdige uitstraling krijgt. Zo verdwijnen niet alleen rimpels, maar zal ook de doorbloeding weer worden gestimuleerd waardoor de huid écht gaat stralen.

 

Huidverbetering

Beautiful Woman And Her Reflection. Perfect Skin.

De Epidermale groeifactor stimuleert de natuurlijke hyaluronzuur, collageen en elastine aanmaak in de huid en is ontworpen om de celregeneratie te stimuleren waardoor er herstelt van binnenuit plaatsvindt door een diepe anti- verouderingswerking.
Indicaties
Acne littekens, Littekens, Pigmentstoornissen (teveel en/of te weinig), Grove huidstructuur/ vergrote poriën, Striae/striemen

Resultaten na de behandeling
Na enkele behandelingen zult u merken dat uw huid steviger en gladder wordt door de collageen aanmaak. Het reliëf dat ontstaan is door acne littekens en rimpels zal geleidelijk minder worden. Tevens krijgt de celdeling een boost waardoor oude huidcellen in de weken na de behandeling versneld afschilferen en nieuwe cellen worden aangemaakt. Hierdoor wordt overmatig pigment door bijvoorbeeld zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes in de hoornlaag mee afgeschilferd wat resulteert in een egaler en stralende huidteint.
Aantal behandelingen
De aanmaak van collageen en elastine is een geleidelijk proces en heeft tijd nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Gemiddeld is na 2 tot 4 weken verbetering te zien maar het uiteindelijke resultaat is na meerdere behandelingen zichtbaar. Afhankelijk van de indicatie zijn er gemiddeld 3 behandelingen noodzakelijk in kuurverband (iedere 4 – 6 weken). Voor een optimaal resultaat kunt u de behandeling combineren met Microdermabrasie en een speciaal hydraterend en verkoelend masker, daarnaast raden wij u aan om thuis Utsukusy EFG*KIT gebruiken.

Microneedling /Diamond Microdermabrasie/Ultrasoon/RF/AquaaPeel

Peelings/Maske /Serums

Gezichtsmassage